Skipsautomasjon

Kontroll og styringssystemer

Vi i LEVEL Power & Automation er spesialister I automatiseringssystemer med fokus på enkel bruk og lavt vedlikehold. Våre automasjonsløsninger er tilpasset bruk i offshore, industri og maritime næringer.

Våre produkter

PRO LEVEL X

Integrert automasjonssystem

PRO LEVEL-X består av to eller flere PLS-er i et åpent nettverk med ringtopologi. I systemer hvor antall I / O-kanaler overstiger 500, anbefaler vi bruk av PRO LEVEL-X kontroll / overvåkningssystem. Lukket nettverk, eller dobbel lukket ringtopologi, kan leveres når det kreves et høyere nivå av robusthet mot feil.

PRO LEVEL-S

Integrert automasjonssystem

PRO LEVEL-S er vårt innstegssystem, designet for mindre fartøy og båter. PRO LEVEL-S kontroll- og overvåkingssystem er utviklet for allsidig bruk og enkel operasjon. Systemet kan konfigureres for nesten alle tenkelige overvåknings- og / eller kontrolloppgaver hvor antall prosesser ikke overstiger 500 I / O kanaler.

BRC-350

Styringssystem

Bridge Remote Control er et kompakt, mikroprosessorstyrt elektro-pneumatisk system, som er enkelt å tilpasse, enkelt å installere, enkelt å justere og lett å forstå. BRC-350 kan monteres på alle typer motorer med lavt eller middels turtall med en fast propell, eller ikke-reversible motorer koblet til en reversibel girkasse.

Bruksområder

Våre løsninger er designet med fleksibilitet og enkel installasjon i tankene, og kan tilpasses de aller fleste bruksområder.
  • Maskinkontroll
  • Hjelpemotorkontroll
  • Motor-alarmsystemer
  • Fremdriftskontroll
  • HVAC-kontroll
  • Vinsjkontroll
  • Nivåmåling for tanker
  • Ballastkontroll
  • Ventilkontroll
  • Pumpekontroll

Innovative løsninger for maritim industri

Komplette løsninger innen skipsautomasjon

Vi leverer komplette løsninger for mekaniske, hydrauliske, pneumatiske og elektriske systemer. Våre produkter inkluderer kraft- og energistyring, motorkontroll og overvåking, alarmsystemer, hybrid-elektrisk fremdrift, lastkontroll, HVAC-kontroll, ventilkontroll, fremdriftskontroll, ballastkontroll, behandling av ballastvann, og nivåmåling av tanker. Prosess og automasjonssystemene vi leverer er designet for å møte våre kunders individuelle behov, å forenkle operasjonen av anlegget og gjøre det mer pålitelig. Ved å velge en våre løsninger for skipsautomasjon vil du redusere nedetid og operasjonskostnader, og maksimere produktivitet.  Våre produkter er kompakte og allsidige, noe som gjør de spesielt egnet for etterinstallasjon.

Skreddersydd for hver kunde

Vi legger vår stolthet i å levere skreddersydde løsninger og gjør vårt ytterste for å konfigurere våre produkter til våre kunders behov. Vi på LEVEL Power & Automation har tro på at effektivt servicearbeid, enkelt vedlikehold og høy oppetid må gis topp prioritet når vi utvikler produkter og systemer. For å forsikre våre kunder om den høy pålitelighet, har vi valgt Siemens and Saia-Burgess Controls AG fra sveits som vår hovedleverandør av programmerbar logisk styring, men etter forespørsel kan vi også benytte PLS-er fra andre leverandører.

Spør oss om våre automasjonsløsninger

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mer informasjon om våre produkter for skipsautomasjon, benytt kontakskjema under, eller ta kontant via telefon eller e-post
Navn *
Fill out this field
E-post *
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Telefon
Fill out this field
Melding *
Fill out this field
Pål Conesa
Daglig leder
Jone Owe
Avd.leder Engineering & Projects
Aut. El-installatør
Frank Vea
Avd.leder elektro & automasjon