Erfaring, service og fleksibilitet

Vi jobber tett med våre kunder for å bringe deres virksomhet til neste nivå. Kvalitet, innovasjon og fleksibilitet er kjennetegnene på våre produkter og tjenester. Enten fokuset ditt er landbasert eller offshore, leverer vi systemene og tjenestene du trenger, til avtalt tid.

Vårt Team

Brukervennlige produkter, et dedikert team av eksperter og fokus på kundetilfredshet, gjør at vi kan tilby optimale løsninger til våre kunder. Våre produkter og systemer er designet med tanke på kvalitet, fleksibilitet og skalerbarhet. Noen av våre produkter har mer enn 40 år med suksess i markedet, og vi fortsetter med kontinuerlig utvikling og forbedring. All applikasjonsspesifikk programvare er utviklet internt, med brukervennlighet og intuitiv drift i tankene.

Vårt samarbeid med veletablerte leverandører gjør det mulig for oss å finne den beste løsningen for hver enkelt kunde. Dette resulterer i effektive ettermonteringer, og installasjoner med høy driftssikkerhet. Våre dyktige ingeniører leverer tjenester til kunder over hele verden. Vi tilbyr utstyrsinstallasjoner som gjør det mulig for våre ingeniører å ha fjerntilgang, og dermed kontrollere og overvåke våre kunders systemer fra våre kontorer i Haugesund.

En del av LEVEL Group

LEVEL GROUP representerer produkter, selskaper og personell med lang erfaring innen landbasert og marin næring, samt offshore markedet. Vår gruppe av spesialiserte selskaper tilbyr verdiskapende ingeniørtjenester, teknisk rådgivning, prosjektstyring og fullt integrerte løsninger innen automatisering og elektriske installasjoner. Noen av våre anerkjente produkter har vært på markedet siden 1960-tallet. Vi etablerte vårt første selskap for elektriske installasjoner og tjenester i 1977.

Du vil alltid få dyktig assistanse fra vårt erfarne team – og du kan stole på at LEVEL GROUP vil gi deg servicen og fleksibiliteten du trenger.

Noen av våre fornøyde kunder

Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov, og levere etter deres individuelle spesifikasjoner. Vi har derfor en klientliste som består av noen av verdens ledende rederier og offshoreselskaper.