Akvakultur

Batteri-hybridsystemer for akvakultur

Reduser drift og vedlikeholdskostnader samtidig som du sparer miljøet for utslipp, ved å installere et batteri-hybridsystem fra LEVEL Power & Automation på flåten.

Vår løsning

Vi leverer batteri-hybride UPS system for økonomisk, miljøvennlig, og avbruddsfri strømforsyning til akvakultur og fiskeoppdrett. Vår hybridløsning for strømforsyning sikrer oppdrettsanlegget for strømbrudd, samtidig som det reduserer dieselforbruk og utslipp.

Fordelene ved bruk av hybridløsninger for fiskeoppdrett er mange. Reduserte utgifter til diesel, service og vedlikehold, og reduserte utslipp i form av klimagasser og støy. En investering i et hybridsystem for flåten vil raskt betale for seg, forventet

Våre hybridløsninger består av dieselgenerator og batterier for strømlagring. Hybridsystemet gjør at diesel  generatorene kan drives ved optimalt effekt uavhengig av strømbelastning, overskuddenergi som blir produsert lagres i batteribanker som tar over for generatoren når batteriene er fulladet, og leverer strøm til anlegget til ladenivået når et satt nivå, hvor generatoren starter opp igjen og lader batteriene.  Driften er fullt automatisert, og krever ikke ettersyn.  Systemet kan også kombineres med solcellepanel og vindturbin, for ytterligere reduksjon av generatordrift og utslipp

Fordeler ved hybridsystemer

Bruk av batteri-hybridløsninger i akvakultur og fiskeoppdrett har flere fordeler i forhold til tradisjonelle løsninger med dieselgenerator.
  • Reduserte kostnader
  • Redusert dieselforbruk
  • Redusert drift av generator
  • Redusert vedlikehold
  • Redusert klimautslipp
  • Redusert støyutslipp
  • Økt driftssikkerhet
  • Økt levetid på generator

Innovative løsninger for akvakultur

Full oversikt over oppdrettsanlegget

Våre hybride systemer for strømforsyning lar deg overvåke statusen til anlegget kontinuerlig via PC eller mobiltelefon. Det gir den en fullstendig oversikt over energiproduksjon fra generatorene, ladestatus på batteriene og strømforbruket til flåten. En kan se hvordan generatorene har jobbet, og bruk av batterier over tid. En kan også enkelt kunne holde oversikt over flåtens samlede energi- og dieselforbruk.

Skreddersydd for hver kunde

Vi legger vår stolthet i å levere skreddersydde løsninger og gjør vårt ytterste for å konfigurere våre produkter til våre kunders behov. Vi på LEVEL Power & Automation har tro på at effektivt servicearbeid, enkelt vedlikehold og høy oppetid må gis topp prioritet når vi utvikler produkter og systemer. For å sikre våre kunder er driftssikkert og pålitelig system har vi valgt å samarbeide med Anda-Olsen. Sammen bistår vi våre kunder fra prosjekteringsfasen til ferdig installert anlegg, og sørger for at våre kunder får en optimal løsning, med den kapasiteten deres oppdrettsanlegg har behov for.

Noen av våre fornøyde kunder

Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov, og levere etter deres individuelle spesifikasjoner. Vi har derfor en klientliste som består av noen av verdens ledende rederier og offshoreselskaper.

Spør oss om hybridsystemer

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mer informasjon om våre produkter for akvakultur, benytt kontakskjema under, eller ta kontakt via telefon eller e-post
Navn *
Fill out this field
E-post *
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Telefon
Fill out this field
Melding *
Fill out this field
Pål Conesa
Daglig leder
Jone Owe
Avd.leder Engineering & Projects
Aut. El-installatør
Frank Vea
Avd.leder elektro & automasjon