Akvakultur

Vi leverer systemer for hybrid strømproduksjon og automasjon for fiskeoppdrett og akvakultur. Med våre løsninger spares kostnader og utslipp samtidig som produktivitet og sikkerhet økes.

Løsninger for akvakultur

Automasjon for akvakultur

Vi leverer fleksible og driftssikre automasjonsløsninger for fiskeoppdrett og akvakultur. Våre systemer er tilpasset behovet til hver enkelt kunde og vi leverer løsninger til både landbaserte og flytende oppdrettsanlegg. Vi utvikler våre løsninger med tanke på driftssikkerhet og lavt vedlikehold. Et automatisert oppdrettsanlegg øker produktiviteten, reduserer behovet for arbeidskraft, og gir deg oppdatert informasjon om anleggets drift til enhver tid.

Hybrid strømproduksjon for havbruk

Med en hybrid løsning for sikker strømforsyning til flåten vil du redusere driftskostnader og dieselforbruk, samtidig som du reduserer utslipp av klimagasser og støy. Vi leverer hybridløsninger tilpasset hvert enkelt oppdrett, og finner den beste løsningen for deg og ditt oppdrettsanlegg, enten du ønsker en tradisjonell løsning med batteri og dieselaggregat, eller ønsker å utvide strømproduksjonen med sol og vindkraft.

Innovative løsninger for fiskeoppdrett

Komplette automasjonsløsninger

Vi utvikler komplette løsninger for akvakultur, og kan levere automasjon og styringssystemer til både flytende og landbaserte oppdrettsanlegg. Med en automasjonsløsning fra oss kan du forvente effektivisering av produksjon, økt fiskevelferd, bedre oversikt, reduserte kostnader for vedlikehold og redusert energiforbruk. Erfaring fra tidligere installasjoner har vist at investeringer i automasjon for fiskeoppdrett raskt betaler seg tilbake.

Skreddersydd for hvert oppdrettsanlegg

Vi legger vår stolthet i å levere skreddersydde løsninger og gjør vårt ytterste for å konfigurere våre produkter etter våre kunders behov. Vi på LEVEL Power & Automation har tro på at effektivt servicearbeid, enkelt vedlikehold og høy oppetid må gis topp prioritet når vi utvikler produkter og systemer. For å forsikre våre kunder om den høy pålitelighet, har vi valgt Siemens and Saia-Burgess Controls AG fra sveits som vår hovedleverandør av programmerbar logisk styring, men etter forespørsel kan vi også benytte PLS-er fra andre leverandører.

Noen av våre fornøyde kunder

Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov, og levere etter deres individuelle spesifikasjoner. Vi har derfor en klientliste som består av noen av verdens ledende rederier og offshoreselskaper.

Spør oss om våre automasjonsløsninger for akvakultur

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mer informasjon om våre løsninger for havbruk, benytt kontakskjema under, eller ta kontakt via telefon eller e-post
Navn *
Fill out this field
E-post *
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Telefon
Fill out this field
Melding *
Fill out this field
Pål Conesa
Daglig leder
Jone Owe
Avd.leder Engineering & Projects
Aut. El-installatør
Frank Vea
Avd.leder elektro & automasjon