Skipsautomasjon

Energistyring og energisporing

Vi i LEVEL Power & Automation har utviklet og leverer systemer for energisporing og energistyring til bruk i skip og fartøy.

Våre produkter

DAAC MK-5

Energistyring

DAAC MK-5 er et frittstående system for energistyring, bygd opp av PLS-er, og kan kobles til perifere arbeidsstasjoner med data-lenke. Systemet kan tilpasses alle typer motorer og generatorer, fra konvensjonelle til dieselelektriske fremdriftssystem.

LETS

Energisporing

LETS er en modulbasert programvare, utviklet for å hjelpe rederier med å visualisere og administrere energiforbruk, redusere energikostnader og miljøpåvirkning. LETS lar deg overvåke hvert skips forbruk i sanntid fra dine kontorer.

Bruksområder

Våre løsninger er designet med fleksibilitet og enkel installasjon i tankene, og kan tilpasses de aller fleste bruksområder.
  • Fjernstart-stopp av dieselmotorer
  • Automatisk belastningsdeling
  • Ubalansert balastningsdeling
  • Belastningsavhengig start-stopp
  • Automatisk standby-valg
  • Startblokkering ved høy belastning
  • Sikker drift av generatorer
  • Alarm-start
  • Start ved strømbrudd

Innovative løsninger for maritim industri

Effektive EMS-løsninger

For å kunne redusere energiforbruk, kostnader og utslipp, er det nødvendig med en fullstendig oversikt over energikjeden, fra leverandør til forbruk. Med et EMS system fra LEVEL Power & Automation vil du og dine mannskap enkelt kunne følge energiforbruket til dine skip. Våre energistyringssystem og energisporingssystem lar deg følge energiforbruket til skipet i sanntid, enten du befinner deg om bord eller i rederiets kontorer på land. Systemene overvåker og visualiserer energiforbruket, og gjør at mannskapet kan se hvordan driften av skipet påvirker energiforbruket. Systemet benytter en rekke sensorer som måler fart, propellvridning og omdreininger og henter data fra skipet DP-system, for å beregne hvordan faktorer som bølger og vind påvirker skipets energiforbruk.

Skreddersydd for hver kunde

Vi legger vår stolthet i å levere skreddersydde løsninger og gjør vårt ytterste for å konfigurere våre produkter til våre kunders behov. Vi på LEVEL Power & Automation har tro på at effektivt servicearbeid, enkelt vedlikehold og høy oppetid må gis topp prioritet når vi utvikler produkter og systemer. For å forsikre våre kunder om den høy pålitelighet, har vi valgt Siemens and Saia-Burgess Controls AG fra sveits som vår hovedleverandør av programmerbar logisk styring, men etter forespørsel kan vi også benytte PLS-er fra andre leverandører.

Noen av våre fornøyde kunder

Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov, og levere etter deres individuelle spesifikasjoner. Vi har derfor en klientliste som består av noen av verdens ledende rederier og offshoreselskaper.

Spør oss om våre system for eneristyring og -sporing

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mer informasjon om våre produkter for energi, benytt kontakskjema under, eller ta kontant via telefon eller e-post
Navn *
Fill out this field
E-post *
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Telefon
Fill out this field
Melding *
Fill out this field
Pål Conesa
Daglig leder
Jone Owe
Avd.leder Engineering & Projects
Aut. El-installatør
Frank Vea
Avd.leder elektro & automasjon