Skipsautomasjon

Vi i LEVEL Power & Automation er spesialister på automatiseringssystemer med fokus på enkel bruk og lavt vedlikehold. Våre automasjonsløsninger er tilpasset bruk i offshore, industri og maritime næringer.

Produkter skipsautomasjon

Kontroll og overvåkingssystemer

Våre kontroll og overvåkingssystemer er designet for allsidig bruk, og kan bli konfigurert for nesten alle tenkbare kontroll og styringsoppgaver. All applikasjonsspesifikk programvare er utviklet av våre egne programmerere, med brukervennlighet og intuitiv operasjon i tankene. Våre automasjonssystemer blir levert med trykkskjermer som standard brukergrensesnitt.

Sikkerhets og alarmsystemer

Våre sikkerhets og overvåkingssystemer er designet for å begrense lengden og alvorlighetsgraden av potensielt farlige hendelser, og hvor det foreligger krav om uavhengige sikkerhetssystemer. Systemene har en fleksibel oppbygging, og er egnet for bruksområder hvor tilgjengelighet og robusthet er viktig, som oljeleting, gasstankskip og gassfyllestasjoner.

Kraft og energistyring

Sørg for god kraftproduksjon, og reduser energiforbruket til flåten. Vår egenutviklede løsning for kraftstyrings er et frittstående system bygget opp av moderne PLS-er, og kan kobles til perifere arbeidsstasjoner med data-link. Kraftstyringssystemet kan tilpasses alle typer motorer og generatorer, fra konvensjonelle bryterpanel til dieselelektriske fremdriftsanlegg.

Innovative løsninger for maritim industri

Komplette automasjonsløsninger

LEVEL Power & Automation har utviklet og leverer en rekke produkter innen skipsautomasjon. Våre systemer for styring, overvåking og alarmanlegg er designet med fleksibilitet i tankene, noe som gjør at vi kan levere løsninger for ethvert bruk, til enhver skipstype, uansett størrelse og bruksområde. Vi leverer komplette systemer, og alt fra bygging av tavler til utvikling av programvare skjer innomhus i våre lokaler i Haugesund. Vi hjelper våre kunder med alt fra prosjektering til ferdig installasjon. Våre systemer for skipsautomasjon leveres med trykkskjermer som brukergrensesnitt, som sikrer enkel operasjon, og gir deg en fullstendig visualisering over skipets anlegg. Vi benytter oss av IP-teknologi og satellittkommunikasjon så feilsøking, service og vedlikehold kan utførers av våre teknikere fortløpende.

Skreddersydd for hver kunde

Vi legger vår stolthet i å levere skreddersydde løsninger og gjør vårt ytterste for å konfigurere våre produkter til våre kunders behov. Vi på LEVEL Power & Automation har tro på at effektivt servicearbeid, enkelt vedlikehold og høy oppetid må gis topp prioritet når vi utvikler produkter og systemer. For å forsikre våre kunder om den høy pålitelighet, har vi valgt Siemens and Saia-Burgess Controls AG fra sveits som vår hovedleverandør av programmerbar logisk styring, men etter forespørsel kan vi også benytte PLS-er fra andre leverandører.

Noen av våre fornøyde kunder

Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov, og levere etter deres individuelle spesifikasjoner. Vi har derfor en klientliste som består av noen av verdens ledende rederier og offshoreselskaper.

Spør oss om våre automasjonsløsninger

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mer informasjon om våre produkter for skipsautomasjon, benytt kontakskjema under, eller ta kontakt via telefon eller e-post
Navn *
Fill out this field
E-post *
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Telefon
Fill out this field
Melding *
Fill out this field
Pål Conesa
Daglig leder
Jone Owe
Avd.leder Engineering & Projects
Aut. El-installatør
Frank Vea
Avd.leder elektro & automasjon