Automasjon for industri

Vi i LEVEL Power & Automation er spesialister i automatisering med fokus på enkel bruk og lavt vedlikehold. Våre automasjonsløsninger er tilpasset bruk i offshore, industri og maritime næringer.

Våre automasjonsløsninger

Automatisering av prosesser i industrien åpner en rekke muligheter for besparelser og økt produktivitet. Ved automatisering reduseres mulighetene for menneskelig feil, produktsvinn og energiforbruk, samtidig som en får bedre oversikt og kontroll over prosessene.

Vi leverer automasjonsløsninger til små og store bedrifter. Enten dere trenger et stort anlegg, eller det kun er en hendelse som trenger å kontrolleres, kan vi levere en løsning som dekker deres behov. Våre løsninger omfatter kontroll og styringsanlegg til alt fra enkeltmaskiner, til komplekse maskin- og prosessanlegg.

All programmering utføres innomhus, noe som gjør at vi kan tilrettelegge programvaren for hver enkelt kunde og deres behov. Våre styringssystem er utviklet for enkel integrasjon og fleksibilitet, så de enkelt kan tilpasses de fleste bruksområder. Vi tilbyr helhetlige løsninger for våre kunder, og hjelper deg fra prosjekteringsfasen til ferdig installasjon og service.

I våre løsninger legger vi vekt på brukervennlige og oversiktlige grensesnitt for våre automasjonssystemer for å gjøre operasjonen av anlegget enklest mulig, og for å sikre god interaksjon mellom menneske og maskin. Ved kun å presentere informasjonen som er viktig til enhver tid, unngår en å overbelaste operatøren. Dette forenkler beslutningsprosesser, gjør at eventuelle feil kan oppdages på et tidlig tidspunkt og reduserer faren for driftsstans og nedetid.

Innovative løsninger for industri

Komplette automasjonsløsninger

Vi leverer komplette løsninger for automasjon av industrielle prosesser. Våre kontroll og styringssytemer er egnet for mekaniske, hydrauliske, pneumatiske og elektriske systemer. Våre prosess og automasjonssystemer er designet for å møte våre kunders individuelle behov, å forenkle operasjonen av anlegget og gjøre det mer pålitelig. Våre løsninger reduserer nedetid og operasjonskostnader, og maksimerer produktivitet.  Våre produkter er kompakte og allsidige, noe som gjør de spesielt egnet for etterinstallasjon.

Skreddersydd for hver kunde

Vi legger vår stolthet i å levere skreddersydde løsninger og gjør vårt ytterste for å konfigurere våre produkter til våre kunders behov. Vi på LEVEL Power & Automation har tro på at effektivt servicearbeid, enkelt vedlikehold og høy oppetid må gis topp prioritet når vi utvikler produkter og systemer. For å forsikre våre kunder om den høy pålitelighet, har vi valgt Siemens and Saia-Burgess Controls AG fra sveits som vår hovedleverandør av programmerbar logisk styring, men etter forespørsel kan vi også benytte PLS-er fra andre leverandører.

Noen av våre fornøyde kunder

Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders behov, og levere etter deres individuelle spesifikasjoner. Vi har derfor en klientliste som består av noen av verdens ledende rederier og offshoreselskaper.

Spør oss om våre automasjonsløsninger

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mer informasjon om våre løsninger for prosessautomasjon, benytt kontakskjema under, eller ta kontant via telefon eller e-post
Navn *
Fill out this field
E-post *
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Telefon
Fill out this field
Melding *
Fill out this field
Pål Conesa
Daglig leder
Jone Owe
Avd.leder Engineering & Projects
Aut. El-installatør
Frank Vea
Avd.leder elektro & automasjon